HELGEN

Helgen har gått fort....
Lördag var det strålande väder och det blev den STORA vedhuggar dagen.
En bekant till oss har investerat i en jätte super vedkap och klyv makapär med ett matarband till, har aldrig sett något liknande förr.
Det som brukar ta gubben ofantliga timmar av gnetande var helt sonika överstökat på 6 timmar.
Så nu ligger den där i tryggt förvar i vedboden, inget stressande att få den klar inom viss tid, inget missljud från vedbacken om kvällarna och framförallt så blir det tid över till annat.
Tusen tack Lasse och Jesper!

Med annat så räknas vår nybyggda altan in, det ska dit belysning, innertak, glasrutor åt vägen till och lite målning här och där.

Vi har köpt en stor möbelgrupp som ska ställas fram så fort det blir klart så vi kan sitta och njuta där sedan.

Söndag var det dax igen att göra ett arbetspass på Tidafors loppisen, jösses vad folk tycker att det är kul med loppis, vi hade enormt många kunder idag, kanske berodde det på vädret, det regnade faktiskt en stund och då kom folket.


Så har det blivit Söndag kväll och vi har precis intagit Pizza från Lilla Huset, idag var vi lata.
Snart är det arbetsvecka igen..Tim åker till skolan i Sunne, Åse till Nyedsskolan, gubben drar i väg i lastbilen och själv ska jag till Varberg och jobba denna veckan.
Någon dag ska jag även åka till Ullared som ligger ca 3 mil från Varberg till det berömda GEKås och handla kläder.
Ja det var min helg det...vi ses!
Jag vill sända en extra tanke och många kramar till fam. Lettenström denna helg som så tragiskt fick ta bort sin älskade hund Ville då han insjuknat i en hemsk cansersjukdom.
Många tröstekramar till er.....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack snälla för de fina orden, Ville tyckte mycket om er...Det är olidligt tyst i huset, Ville förde inte mycket ljud ifrån sej, men han fanns där hela tiden, nu är det ensamt och hemskt....jag fattar inte va mycket gråt man har. Men nu vet vi att han vaktar vårt hus varje dag när vi åker till jobbet.

Kram och tack än en gång för att ni var så snälla mot vår goding.

2009-04-27 @ 21:32:40
Postat av: kicki

Tack snälla för de fina orden, Ville tyckte mycket om er...kan du fatta att det finns så mycket tårar, de rinner hela tiden nerför kinderna. Vi vet att han vaktar huset nu när vi åker till jobbet på morgonen, han vår lilla vakthund. Det är så fruktansvärt tyst i huset, han förde inte mycket väsen av sej man han fanns alltid där. Älskade lilla hund....ja sorgen är stor, kramar till er

2009-04-27 @ 21:38:12
URL: http://kickilettenstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0