Nationaldag

6:e Juni och kanonväder, vad mer kan man önska?


Flaggan är hissad och jag håller på att möblera om i trädgården.
Jag och Åse har flyttat  på stenplattorna för att göra plats för poolen, nu ska de "bara" sättas på det nya stället.Här kommer poolen att vara


Och här ska plattorna läggas....så småning om.

Rörmokaren är här och lägger sista handen i badrummet, snart så är det bara slutpiffen kvar.....jösses så skönt det ska bli att få börja använda det stora badummet igen.
Vi gjorde oss en tur till dammen i Tidafors så Bruno kunde få svalka sig i vattnet, passade även på att schamponera honnom, nu är han så ren, len och fin.Nu ska jag och Bruno ta en kvällspromenad och sedan får det bli lite Tv innan det är läggdags.
Jobb imorgon igen.


Nu var det ett tag sedan....

Har haft bloggtorka....inte för att mitt liv varit innhållslöst, utan helt enkelt inte haft tid och lust.
Min tid har gått åt till att bland anat renovering av badrum, speedway, härliga promenader med voven, jobb, vardagliga sysslor m. m.

Igår var jag till Ullared och satte sprätt på en massa pengar, i förrgår var jag till stan och handlade badrumsinredning...kostade massor av pengar och i förrgår kom även poolen och ja den kostade oxå massor av pengar!

Det är kanske tur att det är jobbhelg så jag inte kan sätta sprätt på mer pengar.


I morgon kommer förmodligen rörmokaren och installerar rör i badrummet så förhoppningsvis kan jag göra färdigt på Söndag.Lite av min nya inredning......
Nä nu ska jag vattna blommorna ute och sedan blir det sängen, ska upp tidigt.
Natti


RSS 2.0